Novi portal "Digitalne zbirke" Knjižnica grada Zagreba nalazi se na adresi digitalnezbirke.kgz.hr
 
 
lorem ipsum
...molim pričekajte...

Gospodarsko-šumarska jubilarna izložba hrvatsko-slavonskoga gospodarskoga družtva u Zagrebu godine 1891. : sa 47 portraita i 22 slike / priredio Janko Ibler

Ostali autori: Ibler, Janko

Izdanje: Elektroničko izd. izvornika objavljenog 1892.

Nakladnik: Zagreb : Knjižnice grada Zagreba, 2010

Nakladnički niz: Zagreb na pragu modernog doba

Napomena o izvoru naslova: Stv. nasl. s naslovnice.

Napomena: Korisnička kopija u mrežnoj verziji.

Kratki sadržaj: Katalog napisan i objavljen u prigodi jubilarne gospodarsko-šumarske izložbe koja se održavala 1891. godine u Zagrebu. Nakon prikaza priprema za izložbu i njezine organizacije te svečanog otvorenja, slijede dijelovi koji detaljno opisuju samu izložbu prema paviljonima i vrstama izloženih predmeta. U posebnom dijelu govori se o Gospodarsko-šumarskom učilištu u Križevcima, a završni dio odnosi se na Umjetničku izložbu Društva za umjetnost i umjetni obrt koja se istodobno održavala kao popratna manifestacija.

Vrsta datoteke: Korisnička kopija; razlučljivost 400 dpi u formatu JPG (652 MB). ; Digitalna matrica; izvornik digitaliziran u razlučljivosti 400 dpi u formatu TIFF (20.1 GB); skenirano prema standardu Kodak Q13 color separation guide and gray scale.

Zahtjevi sustava: Microsoft Silverlight.

Predmetna odrednica: gospodarske izložbe - Zagreb - 19.st. ; Gospodarsko-šumarska izložba (1891 ; Zagreb) ; Hrvatska - gospodarstvo - 19.st.

Klasifikacijska oznaka: 061.4(0.034)

Jezik: hrvatski

Reprodukcija publikacije: Gospodarsko-šumarska jubilarna izložba hrvatsko-slavonskoga gospodarskoga družtva u Zagrebu godine 1891. : sa 47 portraita i 22 slike / priredio Janko Ibler. U Zagrebu, 1892. [Knjiga]

Građa: Elektronička građa

Cjeloviti sadržaj online: Digitalizirana zagrebačka baština, Knjižnice grada Zagreba

Novi portal "Digitalne zbirke" Knjižnica grada Zagreba nalazi se na adresi digitalnezbirke.kgz.hr